FILLIMI KOMPANIA PRODUKTE KONTAKT ENGLISH

Produktet

Mjalt natyral

Mjalt natyral shumelulesh nga kullota te pasura me lule te nje cilesie nga me te mirat nga jugu i Shqiperise.


Qumeshti i bletes

Qumeshti i bletes eshte nje produkt i bleteve te reja dhe sherben per ushqimin e mbretereshes dhe larvave.Qumeshti bletes eshte nje perzierje mjalti dhe poleni ne menyre organike.


Propolisi

Antibiotik natyral, antiviral, antiinflamator, antimykotik, antibaktrial, antioksidant, imunostimulant, antiseptic, antiparazitar etj. - keto dhe veti te tjera qe i mvishen me plot te drejte i zoteron propolisi, ky produkt i pafundem i kosheres.


Raki mjalti

Nje pije alkolike me shije dhe arome te vecante e cila perftohet nga distilimi i mjaltit 100 % natyral, vol 44 %. Sasi e kufizuar prodhimi.


Uthull mjalti

E vecante per shijen dhe aromen vleresohet edhe per faktin se eshte shume e pasur me calcium. Ne perberje te saj ndodhen 25 lloje sheqernash. Perdoret ne te gjitha llojet e pjatave si dhe per forcimin e rrenjes se flokut.


Vecorite terapeutike

Jo te gjithe flavoidet e pranishem ne propolis kane nje veprim te prekshem. Ndersa galangina dhe pinoncembrina parandalojne edhe ne perqindje te uleta rritjen e mikroorganizmave te panumurta, flavonoidet e tjere rezultojne te jene biologjikisht me pak aktiv.


Propolis alkoolik, vajor, Pomada dhe Shampo

Per mjekimin e bajameve te pezmatuara, Mjekimin e plageve te fresketa dhe te qelbezuara, mjekimin e furunkulave. Per mjekimin e mykut te gojes e laringitit akut. Pomada per mjekimin e ragadeve te gjirit dhe Shampo per forcimin e rrenjes se flokut


FEEDBEE

Nje diete poleni vertete funksionuese!